Accountancy

Accountancy voor grote en kleine bedrijven

SBA ontzorgt zowel kleine als grote bedrijven op het gebied van accountancy. We geven u graag fiscaal en bedrijfseconomisch advies, en daarnaast ondersteunen we ondernemers op het gebied van liquiditeitsprognoses, begrotingen, jaarrekeningen, publicatiebalans, tussentijdse cijfers, accountantsverklaringen, investeringsanalyses, aangiften van diverse belastingen, financieringsaanvragen en inbrengverklaringen.

Registeraccountant voor hoogwaardige accountancy

De accountants van SBA hebben jarenlange ervaring en nemen uw accountancy vraagstuk met uiterste zorgvuldigheid in behandeling. Onze registeraccountant ziet erop toe dat uw jaarrekening klopt en is bevoegd u een accountantsverklaring te verstrekken over de getrouwheid van deze jaarrekening. Daarnaast beoordeelt onze registeraccountant uw administratie en kunt u bij hem terecht voor complexere vraagstukken op fiscaal en juridisch gebied.

Accountancy voor startende ondernemers

Onze klanten zijn zowel gevestigde bedrijven als startende ondernemers. Met een gerust hart kunt u uw accountancy werkzaamheden aan onze accountants toevertrouwen. We vinden het belangrijk om ook starters goed te begeleiden. Dit doen we bijvoorbeeld door hulp te bieden bij het opzetten van een ondernemingsplan en een basis te leggen voor een solide boekhouding.

Neem contact met ons op

0492 - 545 324

  • Of vul het formulier in:

    Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!

Met SBA kunt u
Online boekhouden

Als accountancykantoor begrijpen wij als geen ander dat u zo min mogelijk tijd wilt verliezen aan uw boekhouding. Online boekhouden draagt eraan bij dat u uw aandacht zoveel mogelijk kunt toeleggen op uw eigen vakgebied.

Lees meer